Categories
General
Sortides
Notícies
FINALISTES AL CONCURS DE L'EFEC[General]
Dilluns, 02 de juliol de 2018

              FINALISTES CONCURS DE L’EFEC

 

Les alumnes de 4t, Emma Parra i Marta Terradellas van ser les finalistes de Girona del sisè concurs de l’EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya).

 El concurs consistia en fer una infografia sobre els conceptes treballats a l’optativa d’Economia de 4t i en els diferents tallers oferts per l’IEF (Institut d’Estudis Financers): Els pressupostos, Endeutar-se amb seny i  Els impostos i tu.

 El 16 de maig, van ser convidades a una visita guiada per Girona amb Temps de Flors i, més tard, a l’acte on hi havia representants de diferents entitats: economistes, professors d’instituts, la directora general d’Educació General, la senyora Rosa Artiga... També hi eren presents els voluntaris dels tallers i les finalistes del concurs amb les seves respectives famílies, així com el tutor i la directora de l’institut.  

Les finalistes van sortir a l’escenari, on hi havia projectat el seu treball, i van fer una petita explicació de com i de què s’havien inspirat per fer-lo. Després, els van donar un petit obsequi, que era un rellotge esportiu, que els va agradar molt.